Ett gammalt rör har bytts ut

Jag kom fram med bilen till lantstället utanför Värnamo en sen kväll i september och såg fram mot några lugna och sköna dagar på landet för att ladda batterierna efter den senaste tidens övertid. Glad i hågen klev jag in i badrummet för att ta en dusch och upptäckte när jag duschade att det läckte vatten i ett rör, det här var klockan 22 så det var för sent den kvällen att få tag i någon rörmokare i Värnamo men dagen efter redan klockan 8 ringde jag till ett företag som jag fann på Google, och det var till AM VS Service & Installation. 

De kom hem till mig och det var ett väldigt gammalt rör sa rörmokaren, det var egentligen konstigt att det inte gått sönder tidigare, men det var en sagolik tur att jag upptäckte läckan med en gång och att ingen bestående vattenskada hann att ske, så jag måste säga att det var en himla tur också att denne rörmokare i Värnamo kunde komma på en gång och hjälpa mig. Han hade han inte med ett nytt rör, utan det var han tvingad att åka och hämta på firman men eftersom han hade andra kunder den dagen fick jag vänta tills dagen efter, innan röret byttes ut. Nu kan jag duscha igen och jag är glad att det fanns en rörmokare i Värnamo tillgänglig när jag väl behövde en. Jag fick en positiv upplevelse av det här företaget och som alltid vill jag här i min blogg kunna vara till hjälp genom att ge er tips och råd, och mitt råd till er är förstås att om ni någon gång behöver en rörmokare i Värnamo så hoppas jag att ni hör av er till AM VS Service & Installation för då kan ni lita på att få bra hjälp.