Ett begåvat byggföretag

Jag behövde hjälp med fasadputs och trodde att det var svårt att finna ett företag med denna kompetens i Kristianstad. Men jag hade fel för jag fann ett byggföretag med kompetens även inom mur och puts och idag ska jag skriva ett inlägg med en rekommendation till er att vända er till dem. Under förutsättning då att ni bor i Kristianstad och behöver ett byggföretag. 

Trots att jag var säker på att jag skulle få vända mig till något företag i någon större stad så visade det sig att jag hade fel. Jag kör med uteslutningsmetoden så jag började med en sökning på Google, där jag sökte på byggföretag i Kristianstad och genast blev det flera träffar. Ganska högt upp i listan fann jag det här företaget och när jag läste om dem på deras hemsida såg jag att de erbjöd just de tjänster som jag var intresserad av, nämligen mur och puts. Så jag lyfte luren och slog dem en signal och redan dagen efter kom de hem till mig för att kolla in fasaden och för att se hur de skulle lägga upp jobbet. Jag fick även en gratis offert och så bad de mig att fundera tills dagen efter om jag ville anlita dem eller inte. Och det ville jag så jag ringde dem och så tog det väl en vecka innan de hade tid att komma hit och hjälpa mig. För de var ute på jobb hos andra kunder och kunde inte komma på direkten. Själva jobbet genomfördes med kvalitet och noggrannhet och det var också prisvärt. Så till er alla som vill anlita ett byggföretag i Kristianstad med omnejd skulle jag säga, att vänd er till detta. Med dessa rader ska jag ta och runda av det här inlägget, hoppas ni alla tyckte om att läsa det!